28 Aralık 2011 Çarşamba

Facebook Sosyal Ağ Her zaman değiştir mi?

Jesse Eisenberg, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg bir Vulcan gibi cypher olarak oynamış olabilir Sosyal Ağ, ancak gerçek Zuck şey ama duygusal olarak uzak . Facebook hakkında konuşuyor, aslında, o genellikle düpedüz coşkun bulunuyor. Ve ben o şirketin San Francisco'da yaptığı f8 konferansında yaptığı konuşma sırasında geçen hafta daha onu daha coşkuyla neşeli görmemiştim.

Zuckerberg, haberleri paylaşmak için iki büyük parça vardı . Sonraki birkaç yıl içinde yayıyoruz. Timeline adlı radikal bir şekilde revize edilmiş versiyonu, - her kullanıcı kendi durum güncellemeleri, seviyor, fotoğraflar, Farmville zaferler ve diğer öğeleri görüntüler alır sayfa - Birincisi, o Facebook bilgileri değiştirerek olduğunu açıkladı hafta
(yeni Facebook arayüzünde izleyin ZAMAN video.)

Timeline bilgileri daha güzel: Örneğin, portresi ile birlikte üst kısmında büyük boy bir "örtü" fotoğraf ekleyebilirsiniz. Daha da önemlisi, onu bir üyenin tüm Facebook tarih boyunca geriye bir çocuk oyuncağı değil, sadece son faaliyetleri yapar. Bu her üye her eylem korur ve bu tür evlilikler ve iş değişikliği gibi en unutulmaz olanları vurgulamaya çalışır. Hatta, doğum uzanan fotoğrafları ekleyerek öncesi Facebook varlığına doldurabilirsiniz.

Facebook diğer büyük güncelleme, Açık Grafik, Timeline olacak çok daha fazla sosyal ağ değiştirmeyi hedefliyor. Üçüncü parti şirketlerin geçmişe oranla çok daha Facebook uygulamaları ve hizmetlerini sorunsuz bir şekilde bağlanmanızı sağlar ve özellikle de Facebook ile bir şeyler paylaşmak için bir kullanıcı eskiden, battaniye izin aramak için verir. Bir kez izin, hiçbir insan müdahalesi daha gerekli uygulamalar, kullanıcının yaptığı her şeyi ayrıntıları zorlayabilir verilen olmuştur.

Daha önce, arkadaşlarınız için müzik servisi Spotify bir şarkı gibi dinledim istiyorum bilmek zorundaydı. Şimdi size Spotify dinlerken tüm şarkıları otomatik olarak Facebook gibi almak ve isterlerse arkadaşlarınızla Facebook bu ezgileri dinleyebilirsiniz.

Diğer şirketlere ait bir kuş sürüsü, TiVo gelen Washington Post , Zuck "sürtünmesiz" paylaşım dediği etkinleştirmek Açık Grafik uygulamalar serbest bırakmak için planlarını açıkladı. Şimdi spor Facebook gibi düğmesi yerine Açık Grafik entegrasyonu. Daha kapsamlı bir form sunuyor hemen her şey gün geliyor görmek
kolay (Facebook yapmaması gereken 10 şey bakınız. )

Bunların arasında, çizgisi ve Açık Grafik Zuckerberg hakkında getirdiği sosyal ağ temelden değiştiren bir çekim var. Eski Facebook, genellikle tek bir yolu mevcut faaliyetleri çat pat paylaşımı hakkında. Yeni Facebook, Zaman Çizelgesi tam olarak kullanılabilir ve daha açın Grafik uygulamaları vardır, tüm yaşam kopyalayan için çok daha yakın gelmeye çalışacağız ve ve Facebook var hem de sürece her şeyi takip etmek. Tüm eserlerini ve hizmeti bugüne kadar olduğu gibi popüler ise, biz birkaç web siteleri olduğunu şekillerde birbirleriyle ilişki kurma biçimini değiştirmek olabilir.

Bu en az bit Zuckerberg f8 bu ihtimali üzerinde baş döndürücü görmek için şaşırtıcı değildi. O adam geldi "Zuckerberg yasası" şeyler insanların payı miktarı her yıl iki katına fikrini - ve o açıkça, mümkün olduğunca uzun süre için gidiyoruz tutmak istiyor . O söylüyor: Ben onlar gibi bilinçli Uyurken bu bir şaka dışında site kullanıcıların faaliyetlerini izlemek gerektiğini düşünerek onunla ilgili şaka olur. (Muhtemelen o bir uygulama hakkında konuşuyordu gibi Net-anlayışlı uyku izlemek için bağladım Lark .)
Kaynak: time

Hiç yorum yok: