25 Aralık 2011 Pazar

Kurtlar Vadisi Pusu 142 bölüm fragmanı


Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölümde Polat, Zaza'yı Kara'ya teslim edecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölüm 29 Aralık akşamı TNT ekranlarında ve ihlassondakika.com'da olacak

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Polat, Zaza'yı kıskıvrak yakaladı. Polat'ın ölümden Kurtardığı Kara, Zaza'yı Polat Alemdar'dan istedi. Bunu duyan Polat, çılgına döndü. Kara ve Polat arasına husumet girdi.

KURTLAR VADİSİ PUSU 141. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Eski derin devlet görevlisi Kara, uyuyan hücrelerini uyandırarak yeniden sahaya indi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde Zaza ölümden kurtulacak mı? Polat Alemdar ve Kara arasında yeni bir savaş mı başlayacak?

Kara, Polat Alemdar ve İhtiharlar heyetine karşı bir cephede mi yer alacak? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 29 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 142. bölümü yeni gelişmelere neden olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 142. bölüm fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 142. bölüm fotoğraf galerisi, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 142. bölüm detayları, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 142. bölüm özeti ve Kurtlar Vadisi Pusu 142. bölüm hakkında merak edilen herşey ihlassondakika.com'da yer alacak.

Hiç yorum yok: