2 Temmuz 2011 Cumartesi

Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel Evlendi

Canan Yaka, Ergül- Ergil Tanca, İzzet Çapa, Aslı Ekşioğlu, ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü isimlerin katıldığı yaklaşık 50 kişilik davetli grubunu Ayşe Özyılmazel'in babası Neco karşıladı. Bodrum Belediyesi nikah memuru Ümmühan Yurt'un kıydığı nikahın şahitliklerini Hıncal Uluç ve Necati Akpınar yaptı.

Gazetecilere açıklama yapan Uluç, "Neco kızlarını bana güvenerek yaptı. Üçüncüsüne karışmam artık. Çok mutluyum birbirlerine çok yakıştılar" dedi. Neco ise gazetecilerin 'Kızınızın Ali bey ile evlenmesine ne diyorsunuz?' sorusuna "Daha gemi gelmedi karşılayamadım" diye yanıt verdi.

Nikahta Ali Taran'ın Özyılmazel için üzerinde 'Kalp' fotoğrafı bulunan bayrak getirttiği görüldü. İmzaların atılmasının ardından nikah töreni konfetilerin fırlatılması ile sona erdi. Ali Taran'ın nikahta beyaz tişort, beyaz pantolon ve siyah ceket, Özyılmazel'in ise beyaz gelinlik giydiği görüldü. Nikahtan 15 dakika sonragazetecilere görüntü vermek için villanın kapısına gelen çiftin heyecanlı ve mutlu oldukları görüldü. Taran "Sizi çok yorduk galiba Kusura bakmayın" dedi. Çift birbirlerini öpüp sarılarak poz verdi. - Muğla / Bodrum
(Doğan Haber Ajansı)

Hiç yorum yok: